PREDUZETNIČKA EDUKACIJABITI PREDUZETNIKBiti preduzetnik znači u datom momentu preduzeti prave poteze, da bi znali to da uradimo potrebno je kreirati iskustvo, uz edukacije to radimo bez da možemo imati posledice, jer je evidentno da ih ljudi imaju bar oni koji kreiraju iskustvo u životu, stara poznata "učimo na svojim greškama". Jedina posledica koju možemo imati na edukacijama je osmeh i znanje koje ste poneli sa sobom.


PREDUZETNIČKA EDUKACIJADa bi smo opstali kao preduzetnici potrebno nam je iskustvo. Mi smo vremenom kreirali iskustvo posmatrajući prilike na našim prostorima raznim ljudima sumljivog morala dodeljivali titule preduzetnika, što oni i jesu u nekom pogledu ali ne jedini primer, dok smo se mi gubili u PREDUZETNIČKOM talogu, preduzetništvo na zapadu i Americi se evolutivno pomeralo napred kao što upravo počinje kod nas, vreme je da podignemo iskustvo na viši nivo.

Posredstvom edukacije mi dolazimo do iskustava kreiranih u razdoblju koje je nekada bilo na njihovim prostorima a trenutno je na naše, edukacije su prečice u budućnost koja nas očekuje.Širim sagledavanjem stvari da je trenutno svetsko tržište ka kojem se mi upravo otvaramo jedan svetski trend koji će one koji se slabo prilagođavaju počistiti sa lica sveta. Firme bez evolutivnih koraka polako nestaju, prirodno je i evolutivno da se stvari menjaju tako možemo i mi. Iskustvo mi možemo sami sticati ili izabrati da ga dobijemo iskustveno posredstvom edukacija na mnogo brži i efikasniji način učenjem edukacija koje su zasnovane na uspehu.

Kontaktirajte nas

Mi smo tu zbog vas.


Vuka Karadžića 107
15000 Šabac, Srbija

+381 60 0711 461

 Smiley face   +381 60 0711 461

+381 60 0711 461

info@goldenadvice.rs

Facebook GoldenAdvice

Facebook GoldenAdvice M. GA

Linkedin GoldenAdvice

Instagram GoldenAdvice

Twitter GoldenAdvice

* Polja sa zvezdicom su obavezna.

>