FINANSIJSKA EDUKACIJAFINANSIJSKI IZVEŠTAJSvima je potreban lični finansijski izveštaj, ako osoba izbegava da ovlada svojim finansijama otvaranjem firme ide iz malog problema u veliki, da bismo bili spremni za poslovnu karijeru ili za kvalitetniji život trebamo ovladati sopstvenim finansijama, koliko vi vladate svojim finansijama.


FINANSIJSKA EDUKACIJASvi temelji od kreiranja biznisa do izgradnje istih, sreće u porodici i u poznanstvima su u dobroj meri ogledalo našeg mira i stabilnost. Koliko god mi mislili da nam se te stvari zasnivaju na drugim vrednostima realnost je da se mi u današnje vreme stabilno i mirno osećamo kada imamo dovoljno novca da sve te stvari porešavamo.

Obično ljudi kupuju eksterne vrednosti novcem koji ih zadužuje, što ih vodi u stanje finansijskog rasula, da bi konsolidovali svoje troškove i rashode i preuzeli kormilo svog finansijskog puta, potreban nam je finansijski plan. Da bi rukovodili finansijskim planom potrebna nam je edukacija i proces kako cashflow novca usmeriti u našu korist, i za to je potrebno malo vremena i znanja. Odvojite vreme jer mi posedujemo znanje.

Kontaktirajte nas

Mi smo tu zbog vas.


Vuka Karadžića 107
15000 Šabac, Srbija

+381 60 0711 461

 Smiley face   +381 60 0711 461

+381 60 0711 461

info@goldenadvice.rs

Facebook GoldenAdvice

Facebook GoldenAdvice M. GA

Linkedin GoldenAdvice

Instagram GoldenAdvice

Twitter GoldenAdvice

* Polja sa zvezdicom su obavezna.